TrainMore verlengt de huur voor een periode van 10 jaar in 's - Hertogenbosh

TrainMore verlengt voor een periode van 10 jaar de huur voor de ruimte gelegen aan de Victorialaan 3 – 13 te ’s-Hertogenbosch direct nabij het stadion van FC Den Bosch. TrainMore huurt circa 1.000 m² op de begane grond. Er is een marktconforme huurprijs overeengekomen.

De overige centra van TrainMore bevinden zich in Den Haag, Zaandam, Hilversum, Diemen, Utrecht en Eindhoven. Op korte termijn zal de fitnessketen meerdere vestigingen in Nederland openen. Appelhoven Vastgoedadviseurs is betrokken bij de verdere expansie van TrainMore en op dit moment worden er in meerdere grote steden locaties beoordeeld.

TrainMore gelooft in het principe dat duurzaam en met regelmaat bewegen een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid. Mensen die sporten hebben meer energie, hebben minder stress en worden minder snel ziek. Daarom stimuleert zij haar cliënten om regelmatig te sporten door middel van een uniek fitnessconcept. Bij 2 x in de week sporten ontvangen de leden 50% korting en bij 3 x in de week sporten, traint men zelfs nagenoeg gratis. Voor meer informatie zie: www.trainmore.nl.

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de belangen van TrainMore behartigd.