TrainMore huurt circa 1.055 m² aan de Oosterdokskade 65 te Amsterdam

De snelgroeiende fitnessketen TrainMore huurt circa 1.055 m² op de begane grond en op de eerste etage van het object gelegen aan de Oosterdokskade 65 te Amsterdam. De huurovereenkomst is op basis van marktconforme condities tot stand gekomen en heeft een looptijd van 10 jaar. TrainMore opent hiermee haar derde vestiging in Amsterdam op een in het oog springende A-locatie.

De overige fitnesscentra van TrainMore bevinden zich in Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Zaandam. Tevens behoren Club Sportive en High Studio’s met respectievelijk een vestiging aan de Amsterdamse Zuidas en de Weesperstraat tot dezelfde groep. TrainMore heeft internationale groei ambities voor de middellange termijn.

TrainMore is een uniek fitnessconcept dat zich richt op een jonge doelgroep in steden met meer dan 130.000 inwoners. TrainMore heeft als missie meer mensen meer te laten sporten door iedere workout van haar leden financieel te belonen met 1 euro korting. Leden die iedere dag komen, sporten zelfs gratis.

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de belangen van TrainMore behartigd tijdens deze transactie. TrainMore is en blijft de komende jaren op zoek naar karakteristieke panden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.