TrainMore huurt circa 1.000 m² in Den Haag

TrainMore huurt voor een periode van 15 jaar de ruimte in het object gelegen aan de Dagelijkse Groenmarkt 19 te Den Haag. TrainMore huurt in totaal 1.100 m² verdeeld over de 1e, 2e en 3de verdieping. Er is een marktconforme huurprijs overeengekomen.

Het object is gelegen in het centrum van Den Haag en kenmerkt zich door grote open en zeer hoge verdiepingen. TrainMore opent hiermee haar zesde vestiging. De overige centra bevinden zich in Hilversum, ‘s – Hertogenbosch, Diemen, Utrecht en Eindhoven. Op korte termijn zal de fitnessketen meerdere vestigingen in Nederland openen. Appelhoven Vastgoedadviseurs is betrokken bij de verdere expansie van TrainMore en op dit moment worden er in meerdere grote steden locaties beoordeeld.

TrainMore is een sportschool met vestigingen door het gehele land. TrainMore gelooft in het principe dat duurzaam en met regelmaat bewegen een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid. Mensen die sporten hebben meer energie, hebben minder stress en worden minder snel ziek. Daarom stimuleert zij haar cliënten om regelmatig te sporten door middel van een uniek fitnessconcept. Bij 2 x in de week sporten ontvangen de leden 50% korting en bij 3 x in de week sporten, traint men zelfs nagenoeg gratis. Voor meer informatie zie: www.trainmore.nl.

Een particuliere belegger is de verhuurder van het object in Den Haag. Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de belangen van TrainMore behartigd.