Saatchi & Saatchi advertising B.V. huurt CA. 2.200 m² kantoorruimte in de Amsterdam Houthavens

Saatchi & Saatchi heeft 2.200 m² kantoorruimte en 35 parkeerplaatsen gehuurd gelegen op de derde en vierde verdieping van het nog te ontwikkelen kantoorgebouw aan de Danzigerkade 23 in de Amsterdam Houthavens. De huurprijs bedraagt 481.520,- euro per jaar exclusief b.t.w.

Saatchi & Saatchi is een huurovereenkomst aangegaan met de eigenaar voor een eerste periode van 5 jaar ingaande op 1 november 2009. Op dit moment is er nog circa 1.032 m² op de tweede verdieping en 640 m² op de bovenste verdieping voor verhuur beschikbaar.

Appelhoven Vastgoedadviseurs trad op voor de verhuurder Houthavens Beheer B.V. De huurder werd geadviseerd door Jones LangLaSalle.

De afgelopen jaren heeft in de Amsterdam Houthavens een zeer succesvolle revitalisatie plaatsgevonden. Oudere gebouwen zijn gesloopt en er zijn een aantal trendy maar bovenal tijdloze moderne gebouwen voor in de plaats gekomen. In het gebied zijn onder andere Barts (kleding), Dedato Architecten en The Hilt (kinderkleding) gevestigd.

Saatchi & Saatchi is een gespecialiseerd bureau in reclame, marketing en communicatie. Het bedrijf is opgericht in 1972 en is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met 40 werknemers.