Randstad Professionals huurt in gebouw Zuidpark te Amsterdam

In februari is er in totaal circa 1.000 m² kantoorruimte verhuurd in gebouw Zuidpark. Het betreft een deel van de bovenste verdieping van het hoofdgebouw. Randstad Professionals gaat langjarig deze ruimte huren waarbij een gedeelte van deze ruimte als flexplek en ontmoetingsruimte ingedeeld zal worden en voor meerdere ondernemingen toegankelijk zal zijn. Appelhoven Vastgoedadviseurs behartigde de belangen van Randstad Professionals.

Randstad Professionals maakt onderdeel uit van de Randstad Groep. Randstad Professionals focust zich exclusief op hooggekwalificeerde specialisten inzake ICT, finance, engineering, life sciences en HR. Het gebouw Zuidpark ligt aan de Spaklerweg 52 te Amsterdam, direct langs deA10 Ring Amsterdam op een perfecte zichtlocatie. Dit is een van de voornaamste redenen, naast de zeer goede prijs- kwaliteitverhouding en de uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto dat Randstad Professionals heeft gekozen heeft voor dit gebouw. Yacht en Funktie Mediair, eveneens beiden behorend tot de Randstad Groep, hebben eind 2011 via bemiddeling door Appelhoven Vastgoedadviseurs al gekozen voor Zuidpark en huren hier circa 2.500 m². Overige huurders van het complex zijn Makro, Emesa Nederland en Taxi-E. Appelhoven Vastgoedadviseurs trad in de onderhandelingen met de Makro en Emesa op voor de verhuurder.

Zuidpark heeft een totaaloppervlakte van 13.000 m² en was tot begin 2010 in gebruik als hoofdkantoor van V&D. De verhuur is gestart medio 2011 en het gehele object is inmiddels grondig en zeer duurzaam gerenoveerd waarbij alle installaties zijn vervangen. Het resultaat is een energielabel B en voor het deel dat Emesa huurt (Zuidpark Lab) zelfs energielabel A.