Fitnessketen TrainMore huurt voormalig politiebureau aan de Koninginneweg in Amsterdam

Fitnessconcept TrainMore heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met de Nedstede Groep voor de huur van het voormalige politiebureau aan de Koninginneweg 29 – 31 in Amsterdam Zuid. Het monumentale gebouw heeft een oppervlakte van circa 1.498 m² bruto vloeroppervlak (BVO). De huurovereenkomst is aangegaan voor 15 jaar en gebaseerd op marktconforme condities. De vestiging aan de Koninginneweg wordt de vierde locatie van TrainMore in Amsterdam.

TrainMore is een revolutionair fitnessconcept dat zich positioneert als een lifestyle. Onder het motto ‘make every workout count’ beloont TrainMore elke workout met een korting van 1 Euro. TrainMore voorkomt hiermee dat de organisatie zogenoemde ‘slapende’ leden heeft en leden sporten hierdoor gemiddeld 70% meer dan het landelijk gemiddelde.

De locatie aan de Koninginneweg wordt de TrainMore ‘flagshipstore’ met een grote vrije fitnessruimte en de nieuwste apparatuur van Technogym, vier groeplesstudio’s waar je terecht kunt voor cycling, boxing, high intensity interval training en yoga. Verder komt er een groot aanbod voor personal training en een cold pressed juicebar. Voor meer informatie zie: www.trainmore.nl.

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de belangen van TrainMore behartigd tijdens deze transactie.