Corum koopt bedrijfsverzamelgebouw ‘Beagle Zernike’ te Leiden van v.o.f. The Beagle

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft Corum geadviseerd bij de aankoop van het kantoor-/labgebouw ‘Beagle Zernike’ dat zij gekocht hebben van v.o.f. The Beagle, een joint venture van J.P. van Eesteren en PCS  Design & Construction.

Dit bedrijfsverzamelgebouw met kantoren en laboratoria, is gelegen aan de Zernikedreef 16 op het  Leiden Bio Science Park en bestaat uit circa 4.250 m² v.v.o. en 72 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het pand is langjarig en tegen marktconforme condities verhuurd aan Batavia Biosciences B.V. en Galapagos B.V. In tegenstelling tot veel andere objecten in de omgeving, ligt Beagle Zernike op eigen grond. Het Leiden Bio Science Park kent momenteel geen leegstand en is sterk in ontwikkeling door onder andere de nieuwbouw en verhuur van dit gebouw en van de objecten die afgelopen jaren gerealiseerd zijn voor Avery Dennison en Astellas.

Dit is de vijfde koop van Corum in Nederland in korte tijd. Corum kocht onder begeleiding van Appelhoven Vastgoedadviseurs een kantoorgebouw in Zoetermeer, een bedrijfsmatig object in Venlo en het nieuwe Novotel hotel in Hoofddorp. Ook verwierf Corum een Gamma in Nijmegen.