B.V. Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier verkoopt gebouw Enexis te ‘s Hertogenbosch

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft, de belangen van B.V. Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier behartigd bij het tot stand komen van de transactie en adviseerde zodoende de verkoper.

APF International heeft ten behoeve van haar fonds Vastgoed CV APF XVII het kantoorgebouw gelegen aan de Magistratenlaan 116 – 132 te ’s-Hertogenbosch gekocht. Het verhuurbare metrage bedraagt 7.697 m² en er zijn 115 parkeerrechten uitgegeven ten behoeve van de kantoorgebruiker die toegang geven tot de parkeergarage gelegen onder het gebouw. Enexis B.V. huurt het object voor een periode van minimaal tien jaar.

De koopsom bedraagt 19.250.000 euro vrij op naam.

In het Paleiskwartier te ’s – Hertogenbosch is door B.V. Ontwikkelingsmaatschappij Paleiskwartier reeds circa 160.000 m² kantoor ontwikkeld, waaronder oa. de Van Lanschot toren, het Paleis van Justitie, Riva, Ricoh en Malmberg kantoren. Er kan nog circa
20.000 m² kantoor ontwikkeld worden.

Daarnaast is Paleiskwartier een wijk waarin circa 2.000 appartementen plus publieke functies als bijvoorbeeld een hotel en ambachtelijke versmarkt gerealiseerd worden. Er is nauwelijks tot geen leegstand in Paleiskwartier.