Drs. R.M. Weisz Ra Frics

Raad van Advies

Robert Weisz is sinds 2006 partner van Timevest B.V., een family office voornamelijk beleggend in vastgoed in Nederland en Duitsland.

Hij is reeds 40 jaar werkzaam in commercieel vastgoed als belegger bij onder andere Blauwhoed, Wereldhave en de DBN Groep. Tevens is hij al vele jaren parttime docent aan de ASRE en was hij van 2004 tot en met 2009 verbonden als visiting professor aan de TU Eindhoven op het gebied van beleggingen in vastgoed.

mr. R.J.J. Lijdsman

Raad van Advies

Robert Jan Lijdsman is ruim 25 jaar notaris geweest bij Allen & Overy in Amsterdam, voorheen Loeff Claeys Verbeke. Daarbij lag zijn focus op het ondernemingsrecht – met name fusies en overnames – structurering van concerns, beursnoteringen, openbare biedingen en corporate governance.

Daarnaast zijn diverse, voornamelijk buitenlandse, investeerders door hem bijgestaan bij het verwerven van vastgoedprojecten in Nederland. Hij is commissaris bij diverse Nederlandse ondernemingen in uiteenlopende sectoren. Momenteel is hij als juridisch adviseur mede verbonden aan Allen & Overy.