Wie zijn wij?

Appelhoven Vastgoedadviseurs is een advieskantoor op het gebied van commercieel onroerend goed, gevestigd in Amsterdam. Onze missie is om de eigen doelstellingen van onze cliënten op het gebied van vastgoed inzichtelijk te maken en de verwachtingen te overtreffen.

Appelhoven richt zich niet op verhuur van (kantoor/bedrijfs-) gebouwen. Hierdoor kunnen wij in huurtrajecten, waarbij we onze opdrachtgever adviseren bij een (her)locatie, volledig onafhankelijk het beste resultaat voor onze relatie bewerkstelligen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren bij aan- en verkoop van commercieel onroerend goed en het adviseren van zogenaamde ‘huurders’ van vastgoed. Zo vertegenwoordigen wij al jarenlang bedrijven als TrainMore, PVH (Tommy Hilfiger/Calvin Klein), Suitsupply, Denham, Fetim, Scotch & Soda, Het Koninklijk Concertgebouworkest, Tony’s Chocolonely, Fysiomed, ClubSportive, Startupbootcamp en vele andere ondernemingen bij hun huisvestingsvraagstukken.

Stijn Uijthoven

Partner

Wij maken iedere dag weer gebruik van ons netwerk en onze cliënten plukken daar de vruchten van.

mr. Stijn Uijthoven studeerde rechten in Leiden en is na zijn studie gestart bij Jones Lang LaSalle in Amsterdam. Na een aantal jaren daar met veel plezier werkzaam te zijn geweest was Stijn Uijthoven toe aan een nieuwe uitdaging en startte hij in 2004 samen met Pim Appel Appelhoven Vastgoedadviseurs.

Stijn heeft veel ervaring op het gebied van beleggingstransacties. Hij heeft een groot netwerk van beleggers en bedrijven die bijgestaan worden bij de relocatie van hun (hoofd-)kantoorvraagstukken zoals Suitsupply, Tony’s Chocolonely, TrainMore, Patagonia, Coster Diamonds en British American Tobacco.

Stijn staat bekend om zijn professionele, proactieve, creatieve en enthousiaste aanpak. Met zijn positieve energie bereikt hij veel voor onze opdrachtgevers.

Pim Appel

Partner

Ons enorme netwerk – zowel binnen als buiten onze branche – onze ervaring, ons trackrecord, onze gunfactor, ons streven altijd de beste te zijn in combinatie met ons tomeloze enthousiasme en energie onderscheidt ons van veel kantoren.

mr. Pim W. Appel is na het afronden van zijn rechtenstudie in Amsterdam begonnen bij het internationaal georiënteerde vastgoedadvieskantoor Jones Lang LaSalle. Samen met zijn huidige zakenpartner Stijn Uijthoven, destijds bij hetzelfde kantoor werkzaam, heeft hij in 2004 Appelhoven Vastgoedadviseurs opgericht.

Pim is gespecialiseerd in beleggingstransacties. Tevens begeleidt hij een groot aantal huurders bij de (her)onderhandelingen van hun huidige of nieuwe kantoor en/of logistieke huisvesting zoals PVH (o.a. Tommy Hilfiger en Calvin Klein), DENHAM The Jeanmaker, Scotch & Soda, Fysiomed, Robert Walters en Brooks.

Pim staat bekend om zijn gedrevenheid, hij doet er alles aan om een optimaal resultaat te behalen voor onze klanten. Dit alles doet hij met veel passie en een gepaste dosis humor.

Renske Schuttelaar

Juriste

mr. Renske Schuttelaar studeerde Nederlands recht en Notarieel recht aan de Universiteit van Utrecht, waarna zij als kandidaat-notaris startte bij Boekel De Nerée. Daarna maakte zij de overstap naar Van Doorne. Haar focus lag op commercieel onroerend goed, waar zij als juridisch adviseur, onderhandelaar en transactiemanager nationale en internationale vastgoedtransacties begeleidde (aankoop, verkoop en aanverwant advieswerk).

Na bijna 10 jaar als kandidaat-notaris werkzaam te zijn geweest, maakte zij in 2019 de overstap naar Appelhoven Vastgoedadviseurs waar zij aan- en verkooptransacties alsmede huurtrajecten juridisch begeleidt.

Renske is een vrolijk en enthousiast persoon en staat bekend om haar drive. Renske is een echte teamplayer.

Willemijn Schouten

Office Manager

Willemijn Schouten studeerde Communicatiemanagement in Utrecht. Na haar studie heeft zij als stewardess korte tijd de wereld over gevlogen. In 2011 begon zij bij de publieke omroep BNN als Projectleider Nieuwe Media. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het coördineren van online projecten en het aansturen van de diverse projectteams.

In 2014 begon zij bij Appelhoven Vastgoedadviseurs als officemanager. Hier is zij het eerste aanspreekpunt zowel binnen als buiten de organisatie en is zij verantwoordelijk voor alle kantoor gerelateerde zaken. Tevens ondersteunt en assisteert zij het team bij de diverse projecten en lopende zaken.

Willemijn is een enthousiaste en vrolijke collega met een goed gevoel voor humor. Professioneel en punctueel. Een waar visitekaartje voor Appelhoven.

Raad van Advies

Bekijk hier de leden van onze Raad van Advies.

Drs. R.M. Weisz Ra Frics

Raad van Advies

mr. R.J.J. Lijdsman

Raad van Advies